PIENI MAALIKAUPPA

Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja

Verkkokaupan toimitusaika 5 - 15 arkipäivää

Farrow & Ball logo Pienessä Maalikaupassa

Maalit

Farrow & Ball logo Pienessä Maalikaupassa

Maalit

Farrow & Ball maalit tunnetaan hienoista värisävyistä ja kauniista mattapinnasta. Farrow & Ball maalien runsas väripigmentti saa aikaan Farrow & Ball:lle tunnusomaisen, poikkeuksellisen kylläisen värin.  Farrow & Ball värien rikkaus saadaan aikaan yhdistämällä ikivanhat ja alkuperäiset kaavat laadukkaisiin ainesosiin. Näin saadaan aikaan täyteläistä, vaikeasti jäljiteltävää ja ainutlaatuista maalipintaa jokaiseen tilaan.

Ympäristöystävälliset Farrow & Ball maalit ovat 100 % vesipohjaisia. Ne ovat lähes hajuttomia ja niiden VOC-arvot ovat minimaalisia, joten niitä on miellyttävää ja turvallista käyttää. 

Farrow & Ball värikartassa on 132 toinen toistaan herkullisempaa väriä. Estate-, Modern- ja Exterior – laadut on testattu ja hyväksytty vastaamaan EU Toy Safety Standard vaatimuksia. Voit siis turvallisesti maalata näillä myös lastenhuoneiden katot, lattiat, seinät ja kalusteet. Ne ovat myös vegaanisia, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Farrow & Ball maaleja ei testata eläimillä, niin ei ole koskaan tehty, eikä tulla tekemään.

Jos haluat tilata muita kuin sisämaaleja, ota rohkeasti yhteyttä.

Toimi näin:

Farrow & Ball verkkokauppa värit(2)

1. Valitse väri

2. Valitse maalilaatu

Pienimaalikauppa.fi verkokauppa purkkikoko

3. Valitse purkkikoko